Nyårsafton

Då var det redan nyårsafton igen :) Året har gått väldigt fort.  Men jag ser verkligen fram amot detta år, först o främst är ju STUDENTEN! och sen att man förhoppningsvis flyttar hemifrån. 2011 är det år då jag ska vli vuxen på riktigt!
Men först ska vi fira in det nya året med vänner :) och jag hoppas på en mkt trevlig kväll med glada människor :)

Nu vill jag önska er ett gott nytt år och hoppas ni får en trevlig kväll och att ert 2010 har varit jättebra.


juldagen

Hej på er kära vänner :)
Hoppas ni fick en undebar julafton med en massa julklappar och annat som tillhör julen :)  Jag är redigt nöjd med mina julklappar.
Jag fick:
* Egoboost av Isabella Löwengrip (Blondinbella)
* Raggsockor ( ja hag hade faktiskt önskat mig det, haha)
* En morgonrock.
* En kofta
* En duschtvål och deo
* Fransk manikyr-set.
* Två doftljus
* Sanning och konsekvensspelet (hehe)
* En biobiljett

Det var i stort det jag hade önskat mig, det jag dock inte fick var en parfym jag ville ha och en ny datorväska.
men det kan jag köpa själv :)

Hoppas ni blev nöjda med era julklappar.

Kram

God Jul!

Vill önska er alla en riktig God Jul, och hoppas ni får en underbar julafton. Min julaftonskänsla har inte redigt kommit än, men jag antar att den lär komma när Kalle Anka börjar. För en jul utan Kalle Anka är ingen jul, och Kalle Anka tillhör julen.  I åt firar vi hemma  jag, mamma, pappa och syster.  Jag har alltid tyckt att man ska vara stor släktsamling på julen, men i år fick det bli så här. Men om vi alla är på glatt humör så ska vi nog kunna få en trevlig julstämmning här också :)


Än en gång GOD JUL! ♥


dan före dan

Jaha då är det åter igen den 23 december och dan före dan. Den där riktiga mysjulkänslan har inte redigt innfunnit sig. Annat var det när jag var barn, då var jag helt berusad av julkänsla och mys, men jag tror nog att julen är roligast för barnen. Det tyckte iallafall ajg när jag var liten. Men men, jag gillar julen iallfall :) Tror nog ändå att jag får lite julkänsla i morgon när man vaknar och faktiskt inser att det är julafton.
Idag är det full rulle här hemma, jag har bakat julgodis och ska fortsätta med det alldeles strax, granen ska kläs och jag har en julklapp kvar o fixa, om jag nu hinner det:/  annars får jag hitta på nåt annat.

Ha en bra dan före dan! 
 

Lovar att slänga in ett God jul inlägg imorgon :)

ajaj

Gjorde årets vurpa utanför Maxi på parkeringen idag. Eftersom jag tog emot med högeramen så är den som värker som satan nu. Jag bröt iallafall inget, vilket var tur. Men satan vilket "snyggt" blåmärke jag kommer ha över armen, plus att den är svullen oxå.
men för övrigt hade jag en lyckad dag på stan, har nu bara en julklapp kvar att köpa :) Men den fixar jag i veckan :)

Ha en fortsatt trevlig lördag :)

Julbord

Har nyss kommit hem från julbordet på corallen. Och jag är proppmätt, verkligen proppmätt. Man verkligen äter ju tills man inte får ner en enda bit till. Men gott var det ! :)
Nu sitter jag här i min One Piece som kom hem idag, den är hur mysig och gosig som helst! :) den har stor plats för magen, som känns VÄLDIGT stor nu efter att ha knölat i sig massa mat och dessert.
Denna onepiece kommer användas flitigt, jag älskar den! :)


Ha en bra kväll.
Kram

14 december

Nu är verkligen stressfaktorn enorm, jag har massa skolarbeten som måste göras, julklappasr ska köpas och det ska städas här hemma. Och allt inom loppet av en vecka. Men stress hör väl julen till. Idag är det 10 dagar kvar till julafton, och min julkänsla har inte redigt kommit en. Men förhoppningsvis så kommer den, för imorgon ska jag på julbord :)
Men nu måste jag åter koppla min hjärna till projektarbetet som inte skriver av sig självt.

Ha det bäst. Kram

1:a december

Julmånaden är här :) Underbart tycker jag. Och jag började denna månad med att köpa en julklapp till mig själv ,en ny laptop. I lite mindre format denna gång. Men det räcker för mig  :) Min gamla var kaputt, så nu istter jag här med min nya dator. Den är tyst, snabb, snygg och lite mindre än min andra stora och klumpiga :)

Jag hoppas ni har haft en underbar första december.

Kram

RSS 2.0