Eclipse

Inatt såg jag då eclipse och jag älskade den från början till slut :) Nu längtar jag som fan till Breaking Dawn.
Jag har älskat twilight sen jag såg filmen första gången. Jag såg filmen innan jag läste boken, men efter jag hade sett första filmen så var jag fast :)

Kram


Twilight-maraton

Ikväll ska jag på twilight-maraton, dom visar Twilight och New Moon och sen vid 00.01 så visas eclipse :) Ser så mkt fram emot den filmen, har längtat jättemkt, ska bli så spännande att se :)  Så jag ska åka in till stan nu vid halv 5.

Vi hörs.

Kram

snuvig

Har blivit lite snuvig och hostar, men inte hindrar det mig från att vara ute och njuta av det fina vädret :) Så länge jag inte har feber så är allt bra :)  Idag är det molnfri himmel och varm som satan. Men ska inte klaga på värmen, var ju så otroligt länge sen vi hade sån här bra start på sommaren. HÄR SKA NJUTAS.!!


Kraam :)


:)

Denna sommar har börjar mycket bra, kom hem igår från ett par riktigt roliga dagar på öland, och idag skiner solen och det är varmt :) UNDERBAR!! I eftermiddag kommer syster också från göteborg så ska in till stan och möta henne också sen.

Ha nu en underbar dag  :)

Puss

SOMMARLOOOV!

Nu är äntligen det äntligen här, det som man hr längtat efter sedan april! SOMMARLOOOV♥
Nu har jag två månader helt fritt från allt som har med skola att göra, och jag ska verkligen bara njuta och ha roligt :) Detta är mitt sista sommarlov, och det ska jag leva livet fullt ut varje dag. För nästa år vid den här tiden så har jag tagit studenten och då får man jobba för att kunna försörja sig. Så nu denna sommarn ska jag NJUTA!!


Kram ♥

fullt upp.

Nu så här inför sommarlovet så är det mycket i skolan. Lärarna ska alltid klämma in ett sista prov, ett sista hemarbete, och det är betygssnack hit och dit.  Men idag fick jag illafall reda på att jag fick G i spanska, vilket är mycket skönt, då jag var lite orolig där, eftersom jag inte skrev så jättebra på senaste provet. Men det blev godkänt  :)
Nu väntar snart ett långt härligt sommarlov, innan hösten kommer och jag går in i mitt sista skolår, och mitt sista skolår ska bli bäst!! Det har jag bestämt mig för.   Ett år till som man får vara ungdom, sen kastas man ut i vuxenlivet. (hjälp?!)

Puss

Sommar :)

Kan ju inte vara annat än på gott humör när vädret är så här underbart :) har suttit ute i solen en stund nu och innan det var jag och övningskörde med pappa (gick superbra idag).
Ikväll ska jag och 2 kompisar vara barnvakter hela kvällen, kommer bli så myyys :) ska åka alldeles strax, så här kan jag inte sitta längre  :)

Ha nu en fortsatt underbar lördag och njut av solen :)


Kram ♥


RSS 2.0