rösta!

Nu ska jag göra min plikt som svensk medbogare och gå och rösta, tycker verkligen man ska göra det när man har rösträtt! Har man sin chans att vara med och bestämma, ta den! 
vilkelt parti jag  röstar på tänker jag inte berätta, då jag anser det som min ensak..

Mot röstsalen!

Kram

Tatueringen :)Ett hjärta på benet :) Sååå nöööjd!! ♥

blame it on the alocohol

Ikväll ska jag på fest, var ett tag sen jag festade sist  :) Hoppas på en rolig kväll med roliga människor, och inte alltför lite alkohol  ;) hihi. Sitter just nu här och groggar lite, innan jag drar iväg :)

p.s jag tatuerade mig idag förresten! :)

Ha en fin lördagskväll♥


Gossip Girl

Snart landar den första säsongen av Gossp Girl i min brevlåda :) Tittade på serien på tv först, men sen började jag på andra aktiviteter när det sändes och reprisen kom jag aldrig ihåg. Men nu ska här kollas Gossip Girl :)


Snart kör vi Gossip Girl i min dvd spelare  :)Kraam ♥
skola och politik

Sitter i skolan och ska egentligen skriva om ett parti och deras idelogi och se efter om den stämmer överens med partiets frågor och förslag.  TRÅKIGT!! Om man ändå vore intressread av politik.  Jag valde att skriva om vänsterpartiet, och deras idelogi.  Men hittar inte mkt intressant att skriva om. Så jag bloggar istället :) mkt roligare.

Igår var jag hemma och var sjuk, förkyld och feber. Idag har jag iallafall ingen feber, men näsan rinner fortfarande :( tur att jag har kort dag, slutar vid halv 1.

Ha en fortsatt bra måndag!

Kram


1 september

Vart försvinner månaderna?? Hallå, det var ju juli nyss ?? Men, men nu går vi in i hösten som är bra den oxå, många mysiga kvällar med film och goa kompisar, bio, man får anväda sina tjocka jackor och halsdukar :) Sånt gillar jag :)

Ikväll är sista kvällen jag behöver sova själv också, för imorgon kommer päronen hem fårn Grekland. Har faktiskt saknat dom lite.  Tycker om att ha dom styrande och ställande här hemma :)

Ha en bra kväll :)

Kram

RSS 2.0