Mot stockholm

Sitter nu på bussen till stockholm. har åkt buss sen klockan 09.40 i morse. Men nu är det inte så farligt långt kvar längre. tur det, för jag har grymt tråkigt! ! Är framme 15.20 i stockholm.
Var lite jobbigt att lämna mamsen i morse på stationen, men ska nog kunna överleva 5 veckor utan henne. jag är faktiskt vuxen nu :P

vi hörs när vi hörs

Puss

Hej bloggen

Var ett tag sen jag skrev här, men jag har ingen vidare blogglust för tillfället. Har fullt upp med annat, skolan, studentfix, balfix och samtidigt hinna med att ett privatliv.
Men ville mest bara kika in och säga hej.
Ikväll sla vi ha trerätters här hemms, för imorrn så åker jag till stockholm i 5 veckor för praktik. Så min älskade mamma har slagit till stort på middagen.
Tror kanske jag skriver ett inlägg till imorrn på bussen till stockholm.

Men nu får ni ha en underbar lördagskväll.

Puss och kram

Uf-MÄSSA

Idag var der uf-mässa i skolan, dock har inte jag något uf-företag. Men var kul att gå runt och se vilka smarta och rolgia ideér alla hade. Deltog i lite tävlingar och så. Hämtade oxå ut min studentmössa ( ÄNTLIGEN) dock var den lite för stor, men det skulle pappa fixa på något sa han :)  Dagen har flutit på helt okej, har haft en bra dag helt enkelt! Imorrn är det fredag, vilket är härligt :)

Ha det underbart.

Kram

RSS 2.0