ooh

Jag är en sån människa som alldeles för ofta skjuter upp saker till sista minuten, vilket inte är bra.  Nu har jag tre engelska läxor till på torsdag (bara två egentligen, men av dom är förra veckans läxa som jag har SKJUTIT UPP) och matte till imorrn. Så nu ska jag börja beta av min läxhög, börjar med min muntliga engelskaredovisning.  ska iallafall göra två av engelskläxorna ikväll, då har jag bara en o göra imorrn :)  Sen har jag lite Mattetal o räkna också.
Så nu ska jag inte sitta här i blogga.
Ha det bäst ! :)

Förkyld

Har varit lite förkyld till och från dom senaste vekorna, men nu har det brutit ut på riktigt. Har varit rejält förkyld sen fredagskväll.  Men nu blir det nog iallafall inte sämre, går nu mot det bättre hållet. Fast idag har jag varit som en sengångare har haft lite ont i hela kroppen. Så var tvungen o va hemma idag från min engelskalektion, för när jag vaknade och kände hur näsan var täppt och hela kroppen kändes helt tung så kände jag att jag sboslut inte gå till skolan. Men imorrn är jag ledig så har en hel dag på mig att vila upp mig och bli friskare, så att jag kan  gå till min mattelektion på onsdag. Plus att jag också har körlektion på onsdag som jag inte vill missa.  ( inte nu när jag verkligen har bestämt för att ta körkort)
Har också konstaterat att hösten verkligen är här på riktigt nu, löven börjar falla och bli gula, det blir mörkt tidigt. Klockan är inte ens halv åtta och det är redan kolsvart ute.
Fast det som hag gillar med hösten är att det är mysigt att kura ihop sig i sängen/soffan med tända ljus, godis och nåt varmt o dricka ocg titta på film, (särskilt med någon man tycker speciellt mkt om). Och att vi ockxå börjar gå mot julen, och julen är ju alltid mysig i sig :)
Det var allt jag hade o säga idag. Puss o kram

10 år sedan

Skänker idag en tanke till USA, New York. 10 år sedan World Trade Center attackerades, dagen som fick hela världen att häpnas över vad hemska saker människor kan göra.  Denna dag är värd att minnas.  Jag minns dagen så väl när det hände. Jag kom hem från skolan och satt på tvn och det första jag såg var två torn som brand, förstod inte riktigt vad som hade hänt. var ju bara 9 år när det hände, så la inte så stor vikt över det. Sen kom pappa hem och han berättade för mig hur allt låg till. Det är nu på senare år som man verkligen har förstått innerbörden av denna händelse, och hur allvarligt detta var/är.
Denna bild får mig att rysa av obehag.   Villa i frid alla som oskyldiga som miste livet denna dag. ♥

Längesen

Längesen jag skrev här i bloggen, men har inte så mycket att berätta egentligen. Hösten är delvis här, lite småmys så där :) När man kan börja tända ljus och när julen börjar närma sig:)
Jag har börjar läsa på komvux. Matte A och Engelska B. Kuggade på matten på gymnasiet så läser igen det nu (lika bra att göra det snabbt lixom, vill inte vänta flera år, tog ju faktiskt studenten nu i våras) och engelska B läser jag för att jag behöver det för att kunna plugga utomlands, som är mitt mål :)
Ville bara uppdatera er lite :)
Puss

RSS 2.0