Tjustgalan

Hej alla :) Var ett tag sen jag uppdaterade. Men hari nte haft något intresaant att skriva om.

Igår jobbade jag iallafall på tjustgalan i västervik. Var riktigt kul faktiskt. Men mkt arbete. Känner mig lite sliten, men det är det värt. Inga tappade glas eller tallrikar för min del. En tappad gaffel på hela kvällen :) puh !
Tycker synd om dom som får stå och diska allt idag, det är 1020 tallrikar, ännu mer glas och bestick och sås och potatisskålar. Det lär ju ta ett tag. Hoppas dom får bra betalt.


Nej nu ska jag duscha och fixa lite.

Ha det bäst.


Puss


Heroes

Sitter nu som vanligt och väntar på att Heroes ska börja. Tycker det är synd att den går så himla sent:/
Får ju nypa mig själv för att hålla mig vaken, känner redan att tröttheten börjar komma.
Brukar inte vara trött så här dax på kvällen, men har ju varit uppe sen klockan hvart i 6 och jobbat från 8.00 till 16.00. så nog blir man trött allt.

Nej nu ska jag hitta på något som håller mig vaken i 2 timmar till.
Ha det bäst.

Kram

trötter

gäsp!! Är  sjukt trött ,men jag måste hålla mig vaken, det är ju heroes om 20 minuter. Men ska göra mig iordning för sängen, så är det bara att sova sen när det är slut.

Hoppas alla har haft en härlig dag.

Puss


Idol 2009



Killen i hatten! - skrattar lika mycket varje gång! :) haha

21 september

Idag var det min första apu-dag i köket. Har ju varit 2 veckor i serveringen. Så nu har andra hälften av min apu börjat.
Jag fick göra dom där typiska praktikant-uppgifterna, skära lök, skära paprika, skära fruktsallad. Fick också hjälpa till att städa efter bricklunchen. Men har haft en rolig dag iallafall :)
Kan erkänna att jag redan har börjat tröttna på att pendla till och från västervik  varje dag, men det är ju i stort sett bara 9 dagar kvar ;) Får stå ut.

Hoppas alla har haft en bra måndag :)

Kram

Kalle och chokladfabriken

Nu ska jag avrunda min lördag med en film, och det blir Kalle och chokladfabriken. En sån film man kan drömma ljuvliga drömmar om sedan :)

Hoppas alla har haft en härlig lördagskväll vad ni än har gjort :)

Ha det bra så hörs vi

Kram ♥


Ikea

Var i kalmar på ikea idag och kom hem med en hel del nytt. Ett skrivbord, en hylla och en datorstol. allt till mitt nyrenoverade rum :) Försökte också hitta någon snygg tavla, men gjorde inte det :(

Var också inne på Telia med min mobil, men dne behövde bara återställas och uppdateras. Så nu funkar dne som vanligt igen. Blev ju en hel del nya funktioner på den, men allt jag hade försvann på den. Men som tur var så hade jag skrivit ner alla kontakter innan jag lämnade in den. och musiken finns ju på datorn så det går snabbt att fixa :)

Hoppas ni har haft en bra lördag, och ha en supermysig lördagskväll :)

Puss

Typiskt

Jaha, det blir till att lämna in telefonen igen. Andra gången på typ 2 månader.
Just nu hatar jag Iphone! Den slutade fungera för typ en kvart sen. Skulle låsa den  och då blev den helt svart, och sen skulle jag kolla var klockan var någon minut senare och då gick den inte att få igång. jag har prövat att ta ut minneskortet, och satt den på laddning. Men inget har funkat. Den är helt död. så det blir att lämna in den på telia imorrn igen :(


Höstmys

Gud vad snabbt tiden går , redan 18 september. En månad in på höstterminen. Nu känns det att hösten är här på riktigt. Tycker hösten är väldigt mysig, man kan ha massa mysiga filmkvällar medan mörkret sträcker sig utanför. Det är Halloween och alla helgon-tider. Och sen är det den underbara julen också, alla julbestyren börjar ju redan i november. Vissa äffsrer börjar ju sälja julsaker redan i slutet av oktober.  Vilket inte gör mig någonting:) 
Jag älskar också att ligga i sängen och mysa medan det blåser och regnar ute under hösten, alla härliga färger på löven också. Och alla bra tv-program drar igång också. Idol, heroes, true blodd m.m.
Man får också ny energi efter sommaren, man är pigg och utvilad.
Denna höst ska bli superbra, det har jag bestämt mig för. Den 11 oktober blir det att fara upp till stockholm för att inta globen och rocka loss till Green Day, Kommer bli grymt! :)

HÖST 2009! ♥

Ha det bäst :)

Kraam

Hej

Ville bara säga hej till folket )

Ska värma sista biten av blåbärspajen nu och sen blir det idol.

Kraam


..

Har fått bloggtorka, så har inte så mkt att skriva om. Är ute på APU, pendlar till coh från västervik.
Typ det enda jag hade att skriva nu.

Förlåt för ett absolut meningslöst inlägg, men ville mest bara säga att jag lever.

Puss


10 september

Idag har jag varit ledig, eftersom jag är ute på APU nu. Men imorgon ska jag jobba igen, då ska jag hjälpa till på någon företagsmiddag inne i stan (i västervik alltså). Men dock är det ju studiedag hemma, men det gör inte så mkt att jag inte får ledigt där. Tycker det är kul att jobba med det jag gör  :) På lördag blir det också jobb, från 11.00.

Men idag har jag inte gjort så mkt, tittade på high school musical filmerna av nån anledning. Var ett tag sen jag såg dom.Troy är fortfarande lika söt i första filmen och jag vill fortfarande ha Sharpays snygga hår.

Nu vänttar jag på att Heroes ska börja, efter det blir det att sova. Ska upp vid 6 imorrn :/

Ha det bäst

Puss


Fram och tillbaka

Blir väldigt mkt resande fram och tillbaka nu dom närmsta dagarna.  Men idag åkte jag hem med lite kort varsel. Men eftersom jag inte börjar förrän vid 17.00 imorgon så kunde jag lika gärna åka hem. Men alla mina grejer är kvar i västervik, eftersom jag åkte hem direkt efter jobbet. Fick inte reda på att jag skulle jobba kväll förrän jag var där i morse.
Men första apudagen var kul, jag och en annan tjej tog hand om konferenslunch. Var rikigt kul, hade inte sönder något förutm en glasflaska, som inte var mitt fel. Jag hade fyllt den med mineralvatten, och när jag skulle bära tillbaka den så gick den sönder. Måste ha varit någon spricka i den eller något, eller blivit någit tryck eller något såndant :S
Men resten av dagen gick jättebra :) Är ledig på torsdag eftersom jag jobbar lördag.

Ha det bäst

Puss


APU

Nu blir det ingen skola på fyra veckor. På måndag går jag nämligen ut på apu i fyra veckor.
Jag ska vara 2 veckor kök och 2  veckor servering.
Ska bli så kuul :)
Men är dock lite nervös, men det brukar släppa efter 2-3 dagar.

Idag var det nollning för ettorna på ES, dom skulle gå i cykelhjälm hela dagen. Jag måste säga att dom var redigt snygga asså. Men jag tror tyvärr inte att det kommer bli nya modet.

Hoppas alla får en härlig fredag med mycket mys.

Kram

soool:)

Än är sommaren inte slut iallafall, iallafall inte med tanke på vädret :)
Jag älskar det..

Så nu blir det inte mkt mer skrivet.
Ska ut och nuta i solen, eftersom jag har varit i skolan hela dagen.

Puss hej

RSS 2.0