Hej

Hej, här har det inte skrivits mkt på sistone. Men jag bloggar när jag har lust och har något att skriva om. Inte för att det är ett måste.
Nu har jag precis kommit hem från frissan, så nu har jag klippt lugg igen och lite kortare.  Kände verkligen att det var dags för klippning igen.
Imorgon är redan sista april, vilket mer kallas valborg. Många ska festa, men jag får se vad jag hittar på. Hade först tänkt dra ut men ibland blir inte planerna riktigt som man tänkt sig. Men systeryster kommer och hälsar på, så det blir nog att umgås med henne. Grilla ska vi oxå göra.

Ha det bäst.


Puss

Corallen

Var på middag på corallen ikväll som kyrkan bjöd på, som tack vare vårt arbete med kyrkans unga.
Hade riktigt trevligt och roligt sällskap vid bordet. Jag skrattade så mycket att jag satt i halsen 2 gånger. (typiskt mig, haha)
Middagen var iallafall supergod, och nu är jag proppmätt. Efter jag är mätt, så är äter jag ännu mer, bara för att det är gott.  (man vill ju inte heller att kyrkans pengar ska gå till spillo)

Nu ska jag snart hoppa ner i sängen och mysa framför ett par avsnitt av sista säsongen av oc. Imorrn blir det en rejäl studiedag då jag har en stor hög med läxor som bara väntar på att bli gjorda.
För på söndag hinner jag inte sitta med läxor, då blir det gospel istället :)  ( mkt roligare)


Hoppas ni har haft en bra fredagskväll :)

Kram

haha

jag kommit fram till att det ä livsfarligt att lyssna på bra musik på bussen om man inte vill se ut som en person som borde sitta på psyket. Som idag kom jag på mig själv med att sitta och digga och mima till en låt i ipoden.
som tur var det inte så mycket folk på bussen, men dom måste ju ha trott att jag dum i huvet eller nåt sånt.
Sånt där gör jag bara hemma! haha.

Nu ska jag och mamma göra toast, ska bli mumsigt :)

Ha det bäst.

Kram

bra dag

Var riktigt äcklig seg på morgonen, men vem är inte det en måndagmorgon? Speciellt efter ett lov också.
Men vaknade till efter ett tag.
Fick reda på att jag var godkänd på båda religionsproven (inte knappast vg, men GODKÄNT iallafall)
Gjorde en miniredovisning om Grekland, som fick mig att längta till Grekland, och ska nog fan försöka hitta en sistaminuten eller restrea dit senare i sommar/höst. Jag älskar grekland.
Efter skolan blev det gymmet, gött som fan, har varit redig dålig på att träna senaste tiden. Men nu är jag igång igen :)

och ikväll kan jag vara upp lite längre, då jagh ar sovmorgon imorgon till 12.20 :)

Nu ska jag fortsätta läsa fridatidningen som landade i brevlådan idag :)

Ciao


Påsklov slut

Då var detta påsklov slut, men har haft helt okej lov. Inte gjort så jättemkt, men det är väl det man har lov till ? xD haha
Men idag blev det att gå upp vid åtta för att sedan gå till kyrkan och ha högmässa, som var ovanligt lång idag. Sen var det bara hem en sväng och äta och sen upp till kyrkan igen sen vid fem, för att ha vanlig övning.
Men jag hann med att köra lite bil med pappa innan och ja, det gick väl sådär idag. Det har gått mycket bättre vissa andra gånger. Men men, var väl tydligen inte meningen att jag skulle köra bil idag :p
men jag ska iallafall satsta på att kökort innan 20. Gärna tidigare, men men. Senast 20 års ålder iallafall, så jag har 2 år på mig :)

Men nu ska jag säga godnat här,  ska lägga mig läsa lite först, har bara några sidor kvar i Aldrig fucka upp. (riktigt bra bok måste jag säga)

Godnatt ♥


Talang 2010

Nu ska jag trycka ner min röv i soffan och titta på talang, och får se om man möjligen ser sig själv någonstans (den möjligheten finns ju faktsikt). Förövrigt så har jag och mamma myskväll här hemma då pappa har åkt iväg på hockey.


Ne nu måste jag sticka. Ha en bra fredagskväll♥


Placebo- running up that hillMin syster tipsade mig om denna låt igår. Placebo- Running up that hill.
Riktigt bra och djup låt. Har lyssnar på den riktigt många gånger efter det.
 Lyssna och njut :)

Puss

Pollen!!

Jag fullkomligt älskar våren utan tvekan. Förutom all pollen som kommer nu när våren kommer. Mina ögon har runnit hela dagen och näsan rinner. HATA POLLEN! Men mamma ska fixa medecin åt mig, så kanske det blir lite bättre.  Så kanske jag kan få njuta av våren utan att ha rinnande ögon hela tiden.

Hoppas ni hade en bra påsk för övrigt :)

Kram


RSS 2.0