jag som hatar spindlar

En stor nackdel med att vara ensam hemma är att man inte kan skrika på mamma eller pappa en spindel dyker upp.
Det fick jag uppleva igår, såg en äckligt stor spindel på köksgolvet, och jag som verkligen och då menar jag verkligen avskyr spindlar. (brukar skrika o hoppa o springa ut från rummet fort som fan annars). först hade jag tänkt ställa en skål över den låta står där till päronen kommer hem på typ torsdag, men det är inte särskilt praktiskt att ha en skål stående på golvet. Så jag hämtade första bästa platta sko och slog till rejält. Kan säga att den var rejält mosad sen :) och efter det ställde jag ut skon på altanen, hatar att handskas med döda spindlar oxå, haha. Lika bra att ställa ut den (bara för säkerhetsskull lixom). 
Nej spindlar är USCH !!
 Får hoppas spindlarna håller sig borta nu.
Skolstart

Idag började man då skolan igen.  tredje året på gymnasiet, känns grymt bra :) Man känner sig faktiskt lite stor nu när man går sista året, hehe. Nu peppas det redan för fullt inför studenten, och varje dag är en dag närmare studenten :)
men jag kan knappast säga att min morgon började bra, bussen som jag brukar åka med kom alldeles för tidigt idag. så när jag jag kom till hållplatsen vid 5 över så hade den redan åkt förbi där. så jag fick ta halv nio bussen så jag kom en halvtimme försent till skolan. Men det var ju faktiskt inte mitt fel  att bussen är för tidig. Plus att det regnade oxå, och alla våra paraplyer ligger av någon anledning i bilen som självklart päronen hade till jobbet . Så jag fick gå till bussen i spöregn och var ganska så blöt när jag väl kom till skolan. Då var mitt humör på botten. Men nu är humöret ganska bra igen :)

Nu jävlar kör vi!! Årkurs 3!!

Toppenhumör :)

Jag är på grymt bra humör idag :) Vi ska ha gäster idag, och sen efte rmiddagen så blir det utgång med bästaste sofia :) Så jag på redigt pepphumör och ler mot allt och alla känns det som.
Får hoppas kvällen blir lika rolig som alltid :)


Nu ska jag börja göra mig  iordning, för gästerna komemr redan vid 16.00. .

Denna låt går varm i mina högtalare just nu (och speciellt en sån här bra dag som idag, redig pepplåt)


Ha det bäst så hörs vi

Kram

fredagen den 13

Idag är det fredagen den 13. Får väl vara lite extra försiktig idag då, men än så länge så har allt gått bra :)
Egentligen tror jag väl inte på allt det här med fredagen den 13, men jag är ändå alltid lite observant.
Jag och pappa ska alldeles strax åka iväg en sväng, får hoppas vi kommer hem välbehållna :)

Hoppar ni får tur idag istället för otur :)

Kram

3 augusti

Idag har jag varit på stan med mamma, köpte en vit kjol, som jag ska ha på lördag då det är dax för Kalmar stadsfest :) ska vara med och sjunga där, ska bli så roligt :) Men nu måst jag verkligen börja öva på låtarna, kan dom verkligen inte så bra som jag måste. Så från och med nu blir det hårdträning. (fast kanske inte ikväll, hehe). Men imorrn blir det träning för full hals, då jag är ensam hemma typ hela dagen, då kan man brista ut i sång  ;)

Hoppas ni har en bra kväll

Kram


RSS 2.0