31 juli

redan sista juli, sommaren flyger iväg med bara farten. Imorrn är det redan första augusti :/ Det betyder att det är skoldags snart igen. Usch, det vill jag inte ens tänka på, (inte än iallafall)

Idag har jag sjunigt på ett bröllop i kyrkan, (jättefint var det) Och nu blir det lite lungt några timmar innan man börjar göra sig iordning för kvällens bravader. utgång i staden :)  Peppet är på topp!!
Äntligen kan jag hänga med polarna på korgarna :)

Ha det bäst.

Puss

18 år idag :)

Idag är det min 18-års dag :) Så nu består hela dagen av firande. Så här hinner jag inte sitta hela dagen.

Grattis till mig !! :)

Kram

svenska sommaren.

Nu har den riktiga svenska sommaren kommit. regn, regn och regn. Och 14 grader. Har långbyxor på mig för första gången på en månad typ. Men visserligen så behövs ju detta regn, med tanke på hur torrt det är överallt. Men jag som hade hade tänkt dra ner till hamnfestivalen ikväll och fira in min 18-års dag. Får se om jag verkligen drar dit ikväll, om det ska fortsätta så här.

Men mitt humör är iallafall fortfarande på topp, eftersom jag faktsikt fyller 18 imorrn!!

Puss

Öland

Idag har jag och mamma och pappa varit på öland och hälsat på farmor. Alltid lika trevligt :) Blev fika med bullar, småkakor och tårta (eftersom jag fyller år på söndag). Fick också en bukett blommor och ett grattiskort :) (2 dar kvar till min 18-års dag nu:)  vi stannde på lunch också, åt någon "sommarpaj" ganska god faktsikt. Sen åkte vi hem.

Skulle egentligen ner till hamnfestivalen ikväll, men eftersom det är blött o kallt så stannar jag faktiskt hemma. Tänkte köra järnet imorrn istället :)

Ha det bäst.

Puss

Sovtime

Nu är ögonlocken riktigt tunga här. Så nu blir det sovdags här.
Men tänkte bara klicka in mig här och säga godnatt :)

Så nu säger jag godnatt här :)

Kram♥

Home alone

Är ensam hemma till på torsdag, då mina föräldrar är ute med båten. Mne imorrn ska jag med bästate fia och hennes familj till flivik. Ska åka redan vid 20 över 9 så det blir att ställa klockan, annars lär jag inte vakna.
Men trött är jag inte än, så att sova går inte. Varför kan jag aldrig vara trött när jag borde vara trött??   Men ska nog dra igång en film och somna till den.

4 dagar kvar till min 18 årsdag förresten :)


Puss o kram

6 dagar kvar

Om bara 6 dagar så fyller jag 18 år :) Ska bli så roligt, då detta är ju min sista vecka som "icke vuxen".
Så nästa helg kan jag äntligen följa med polarna ut på krogen.
Jag och mamam satt förut och planerade lite för min stora dag på söndag, mat, tårta, dricka och sånt :)
Tror jag kommer få en superbra födelsedag :)

Nu ska jag äta här.

Ha de bäst

Kram

18 juli

Har haft en ganska bra dag. Dagen började kanske inte så jättebra, eller det var faktiskt lite kul. Vi skulle åka till västervik, och lämna tillbaka Nova till hennes mamma och pappa  (vi har varit barnvakt) men så fattade vi inte hur vi skulle knäppa bilbarnstolen, tror vi stod och höll på en halvtimme med att komma på hur vi skulle knäppa : haha, vi fick ringa till min bror som försökte förklara hur vi skulle göra, men mamma kom på det tillslut :P
Sen var det lite fika där innan vi åkte hem igen. Och sen åkte jag och pappa en liten tur genom stan, och fastande mitt i gotlandstrafiken. Och nu har jag suttit och myst med mamma på altanen och lyssnat på musik :) Jag älskar sommar <3

Idag är det också exakt en vecka kvar till min 18-års dag :)

Hoppasni har haft en bra dag :)

Kram

varmt, varmt och ännu mer varmt!!

Värmen stiger ju för varje dag som går. Här har vi över 30 grader.Men jag ska inte klaga, (och det gör jag inte heller), de är ju det här vi har längtat efter nu efter den hårda vintern. Vi är värda denna sommar. Jag menar, det är ju faktiskt underbart!! Detta är ju sommar :)
Nej, nu kan jag inte sitta här längre, ska packa ordning badväskan, då det blir bad i dragskär idag :)


Puss

RSS 2.0