1:a advent!!

Då är det äntligen första advent, och jag tycker det är underbart. Julen är min favorithögtid. Den är så mysig med alla ljusstakar, julstjärnor, musiken, pepparkakor, lussekatter, glögg, julklappar, SNÖN<3, behöver jag fortsätta? Jag skulle kunna sitta här hela dagen och beskriva allt mysigt med julen, men det har jag inte tid med. Nu ska jag göra julfint i mitt rum, ut med dammråttorna och in med julen!!

Hoppad nu får en underbar första advent!!
Kram♥


Vampire Diares

 tittat på Vampire diares, och säger bara SÅ JÄVLA BRA!! Kvällens avsnitt var så sjukt bra, visste inte om jag skulle gråta eller vara glad.  Och jag är seriöst kär i Damon, mamma undrade vad jag gick o log åt förut haha :P
Om det kunde finnas såna killar som han, har det där bad boy utseendet, är lite ond av sig. Men har hjärtat på rätt plats vid rätt tillfälle  :)  Gud att en karaktär i en serie kan göra en så tokig, det är bra serie det!!

Nu ska jag se lite gossip girl, ( mer nice guys)

puss


här ska det vara en rubrik

Ja, rubriken får vara så idag, Då jag inte kommer inte på någon passande rubrik.
Har egentligen inte så mycket att skriva om. Skulle mest bara kika in och säga hej.
Känner att min blogglust för tillfället inte är hög, men kikar in då och då och skriver nåt. Hoppas såklart att den kommer tillbaka nån gång :) Men inte för tillfället.

Men ha det bäst så länge!!!

Kram♥

RSS 2.0