Maginfluensa

Mitt sportlov började en dag tidigare, redan igår. Men inte var det av någon rolig anledning. Nej, utan jag låg hemma med maginfluensa och mådde skit. Igår natt/morgon spydde jag nog tillräckligt för 5 år fråmåt. Och någon mat har jag inte heller fått i mig. Det enda ´jag levde på igår var vatten och juice. Idag har jag bara druckit vatten än så länge. Någon matlust har jag verkligen inte. Och min ork till att orka göra någonting ligger just nu på 0%  Att ta sig från ett ställe till ett annat är jobbigt. Så jag tror jag tar en till dag i soffan med Harry Potter som sällskap :)

Ha det bäst!

Skolan

Då var långhelgen slut, back to school. Men så visade det sig att våran lärare som vi har dom första timmarna är sjuk så i får självstudier. Sen visade det sig att vi har fotografering för årsboken idag och vi har verkligen ingeting förberett, och idag är en sån dag då jag verkligen inte känner mig redo för fotografering. Men det är väl bra dra på sitt leende och se glad ut.

Kram


student!!

Nu känns det verkligen att man tar studenten i vår. Första studentfesten är imorgon, balklänning ska prövas imorrn till studentbalen,  och idag började vi oxå göra plakatet där vi räknar ner dagarna till studenten! :)  Jag är på sååååå gott humör när allt kommer omkring :)  Studenttiden är ju den tiden som man började längta till redan i ettan.
Och vi ska minnsann visa vilka som tar studenten i år, inget kan stoppa oss 08or!
Tre år har gått snabbt, hösten 2008 satt jag mina första stapplande steg på Hotell- och restaurangprogrammet, och nu börjar stegen gå ut ! :) Student 2011 ♥ !

RSS 2.0