Rain over me

Pittbull har ett grymt bra musikår i år :) Här är ännu en grym låt som han gör tillsammans med Marc Anthony. Hörde den första gångne igår har nog lyssnat på den över 20 ggr sen dess ;) Jävlar vad grym den är. Denna låt kommer jag dansa till på festerna framöver ! :)

åskväder

Jag erkänner att jag verkligen inte gillar åskan, iallafall inte när jag är ensam hemma eller så. Och ikväll/natt så var det jävla åskväder är hemma. Som tur var såg jag att grannarna var vakna, så sprang faktiskt över till dom. då kändes allt mkt bättre :) Då var det ju lite mys faktiskt.  Tror aldrig jag har sett så mkt blixtrar som ikväll, det var faktiskt nästan lite coolt. Ett tag blixtrade det bara massa, men ingen åska. men sen bröt helvetet loss.
men nu verkar det vara över, bara lite småknallar, så ska väl dra mig hemåt snart igen.
Hade jag inte hat några grannar o gå till hade jag fan legat i fosterställning under täcket, hållt för öronen, blundat hårt och storbölat som en småunge.
Puss o kram


Harry Potter

Ikväll är det äntligen dags för sista Harry Potter filmen. Men känns jävligt sorgligt ändå, jag har i princip växt upp med Harry Potter, köpt alla böcker när de kom ut, sett nästan alla filmer på premiären, och jaghar läst böckerna x antal ggr. Men allting har ju ett slut, så även denna Harry Potter saga .  Är så förväntasfull nu på sista filmen :)
KRAM

Hej

Ville mest bara titta för att säga hej, har inte så mkt att skriva om just nu. Livet rullar på efter studenten, visserligen är jag arbetslös än så länge. Men det fixar sig. Just nu vill jag faktiskt bara njuta av sommaren!

Puss och kram

RSS 2.0