För jag har tagit studenten...

FY FAN VADA JAG ÄR BRA!!
Är helt slu efter gårdagen/natten. Halsont, snuvig och noll energi. Men det är det värt! För igår tog jag studenten!!
Helt sjukt, dagen som man har längtat efter i åratal har nu passerat med bravur.  Trots att verkligen spöregnade så var jag verkligen jätteglad, jag var dyngsur heligenom, men brydde mig inte ett dugg. Regn kunde inte få förstöra min student. ( Det var iallafall uppehåll när vi åkte flaken runt stan)
Sen blev det hem och umgås med familj och släkt, och öppna massa bra paket. Fick bland annat, shotglas, drinkglas, tekoppar med fat, några roliga böcker och en jättsnygg skinnjacka.
Sen på kvällen blev det givetvis utgång, och det firades rejält. Massa gött häng på lascala, go musik och bara ren glädje :)   Gårdagen har ju givetvis satt sina spår, sov  bort typ hela förmiddagen, men nu är iallafall den värsta baksmällan borta :)
Känns självklart lite konstigt att man nu inte längre går i skolan. Har haft en bra skolgång med både nergångar och framgångar. Men har praktiskt taget klarat mig igeonom alla dessa år.  Gymnasietiden har väl egentligen inte varit den bästa, men det har varit okej, Har varit tillräckligt bra för att jag lyckades ta mig igenom den :) MEN NU ÄR DET SLUT!! STUDENT 2011 :)
puss

RSS 2.0