brr

I morse var det frost ute när jag åkte in till stan. Så nu är det verkligen höst. Jag är både gillar och ogillar hösten. Det är kallt, blött, och ibland riktigt grått och tråkigt. Men det är ju lite småmys, mysiga filmkvällar med någon man tycker om, halloween och alla helgona helgen. Det börjar ju oxå närma sig mot julen,  och julen är min favorithögtid :)
Har inte så mkt mer o säga.
Puss

7 oktober

Matteprovet igår gick faktiskt faktiskt ganska bra ändå tror jag :) Först när jag fick provet så fattade jag inte ett dugg, men sa jag till mig själv att jo jag kan det här. Och då lossnade det, kunde inte alla uppgifter, men tror jag lyckades skrapa ihop till ett godkänt, vilket vore helt underbart om det vore så :)
Idag har jag varit på arbetsförmedlingen (äntlingen Erika), gick snabbt. Han satt bara och skrev en massa och sen fick jag ett papper. Så nu väntar jag på att få en handledare. Men måste ju självklart söka jobb själv iallafall. Kan ju inte bara vänta på arbetsförmedlingen ska hitta åt mig. Men det är en hjälp på vägen :)
Efter det träffade jag pojkvännen en stund,  blev en fika  och liten tur runt stan :)
Sen blev det hämtmat Kinamat för päronen Mcdonalds för mig (var inte sugen på kinamat) . Dom ska på hockey ikväll, så jag blir ensam hemma några timmar. Lite skönt (då kan jag breda ut mig tvsoffan och kolla på idol), mkt bättre än att sitta i mitt rum på min pyttetv.
Var nog allt jag hade o skriva nu. Ha en fin kväll.
Puss

Kanelbulle

Igår var det kanelbullens dag, men jag har min kanelbullens dag idag istället. Åt ju ingen igår, så ska nu gå o rota fram en eller 2 ur frysen (för jag att vi har bullar). Sedan blir det plugg för fulla muggar, har både matteprov och engelska prov imorrn. Engelskan är jag inte särskilt orolig för. Men matten däremot, hur mkt jag än läser matte, så fattar jag fortfarande intenting.  har läst samma mattekurs hela gymnaiset, och kuggat om och om igen. Om jag inte jag klarar det nu så klarar jag det aldrig.  Så nu ska det pluggas matte för fulla muggar.
Men först en kanelbulle :)
Puss

RSS 2.0