Bowling

Har nyss varit och bowlat med club 13, det var riktigt kul  :) Även fast jag kom sist i min match , men lika kul hade jag iallafall. Här är man inte dålig förlorare  :)
Imorgon är det näst sista dagen, sen är det påsklov, som sitter väldigt perfekt :)

Nu ska jag gå och käka lite, e hungrig som satan :)

Ha det bäst

Kram

dålig uppdatering

Här har det då inte skrivits mycket den senaste tiden. Men jag har helt enkelt inte haft någon lust, bloggen är inte det jag tar i första hand. Det finns mycket fler andra skaer som går före bloggen. Men jag kan ju titta och sägs hej iallafall, så ni vet att jag fortfarande lever :)

Puss

Temavecka

Vi har temavecka i skolan denna vecka. Vilket leder till att vi är lediga tre dagar. Vi jobbar bara en enda kväll, då det blir övertid för både elever och lärare annars. Så jag har varit ledig idag och igår. Men imorrn ska jag jobba från 12.30-22.00. Men sen är det ledigt igen. Det blir en lång helg då jag är ledig ända till onsdag nästa vecka, eftersom det är studiedag måndag och tisdag.
Men åter till temavecka, i måndag hade vi alla teori (om man nu kan kalla det teori) Vi skulle översätta menyn till engelska, sen fick vi se film, (ratatouille), och sen en föreläsning med en fransk kock (eller han var från frankrike från början, nu bor han och jobbar här i sverige). Temat för veckan är italien och franrike, så han berättade lite om fransk mat, och hur utbildningen till kock är i frankrike. Var faktiskt ganska intressant :)

Idag ahr jag hunnit med en sväng till gymmet. Var några riktigt snygga killar där precis när jag kom.  Så jag stod och sneglade lite på dom när jag värmde upp (man hade jättebra sikt från rullbanden;) Finns mycket positivt med att gymma.
Ikväll blir det att inte lägga sig allt för sent iallafall, ska upp vid 10 imorrn iallafall.

Det vara allt jag hade på hjärtat för denna gång.

Ha det bäst

Puss♥

Anna till oslo

Det blev alltså Anna Bergendal som vann igår, för mig är låten helt okej, Hon har en grym röst, som berör. Låten är helt okej, men jag tycker den är lite för tam. Det händer aldrig riktigt något. Är lite rädd för att det kommer få oss att falla i Oslo. Men jag ska inte säga för mycket, det kanske går superbra i år :)

Min personliga favorit var Salem, rikigt riktigt riktigt bra låt. (Den låten gillade ju också dom internationella jurygrupperna, som vi har för att vi ska få en inblick i vad europa kan tänkas gilla). Men den kom ju tvåa iallafall, men hade hellre sett den som vinnare.
Eric saade, hade också varit helt okej för mig.

Men nu får man hålla tummarna för anna, och hoppas att europa gillar den :)

Kraam


13 mars

Redan nästan halvvägs in i mars :) Känns att våren är på väg, solen skiner, snön smälter och humöret stiger :)
Idag skienr solen, för det mesta iallafall (när inte molnen är i vägen :/)

Snart ska jag och pappa iväg övningsköra, får hoppas det går lika bra denna gång, som det gick senast :)
Men först väntar lite fika :)

Ha det bäst

Kram :)

VinderdagEn vinterdag i stångehamn :)

RSS 2.0